Терористичний акт чи злий жарт?

16.08.2013

Сьогодні, 16 серпня, о 7 годині 20 хвилин, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про наявність вибухонебезпечного пристрою в одному з будинків, розташованих на площі Соборній у Чернівцях.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група УМВС, експерти-вибухотехніки та працівники державної служби з надзвичайних ситуацій.

За повідомленням СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, оглядом місця події на вхідних дверях однієї з квартир виявлено пристрій, що візуально був схожий на гранату армійського зразка, яка була прив’язана мотузкою до дверної ручки.

Вказаний пристрій виявився учбовою гранатою.

Кому було адресовано цей «жарт» наразі встановити не вдалося, так як у квартирі, де було виявлено муляж, довгий час ніхто не проживає.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо , що в грудні 2012 року , від вибуху в медуніверситеті загинув чоловік. Граната ( на фото)  вибухнула у внутрішній кишені або за ременем. Чоловік загинув одразу. Двоє людей отримали легкі ушкодження і не потребували  госпіталізації.

За матеріалом ПОгляд та інформацією СГЗ УМВС в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи