У міській раді повідомляють, що забезпечили оздоровлення понад 1200 дітям пільгових категорій

15.08.2013

Цього року Чернівецька міська рада направила на оздоровлення та відпочинок 1 267 дітей з числа пільгових категорій. Про це на прес-конференції повідомила начальник відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради Наталія Коцур.
Цьогоріч діти відпочивали в таборі оздоровлення та відпочинку «Дністер плюс», дитячому пансіонаті «Вербиченька», дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Юність», оздоровчому таборі «Вогник Буковини».
Також діяв наметовий табір «Стежинка», де було оздоровлено 120 дітей, пансіонат з лікуванням матері та дитини «Зелені пагорби» де відпочивало 35 дітей-інвалідів, які є членами клубу «Паросток». У дитячих центрах «Молода гвардія» та «Артек» оздоровлено 110 дітей пільгових категорій. Крім того, в місті діяли пришкільні табори, в яких відпочивало 350 діток.
Окрім оздоровлення дітей, за ініціативою секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина, вже другий рік поспіль було організовано відпочинок студентської молоді (єдиний досвід в Україні організації безкоштовного відпочинку студентства). З 20 червня по 14 серпня 2013 року діяв міський літній наметовий табір для дітей та молоді м. Чернівців «Ойкос» в урочищі «Стебник» смт. Берегомет Вижницького району на території Національного природного парку «Вижницький». Протягом цього періоду в таборі відпочило 400 студентів вищих навчальних закладів І – ІV рівня акредитації, учасники громадських організацій та діти з Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи