Новостворена обласна літня інтелектуальна школа стане традиційною на Буковині матиме щороку нових прихильників, переконаний Георгій Галиць

14.08.2013

14 серпня, за участі першого заступника голови обласної державної адміністрації Георгія Галиця відбулось урочисте відкриття обласної літньої інтелектуальної школи(в будинку “Юність Буковини” вул. Червноармійська), яка створена відповідно до соціальної ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України». Перший заступник керівника виконавчої влади краю привітав всіх присутніх із початком роботи школи.

 

«Добігає до кінця літо, але у вас, шановні діти, з’явилась можливість заповнити цей час цікавими та корисними знайомствами, виявити свої здібності, таланти, вміння, реалізувати себе у нових видах діяльності. Найважливіше завдання для нас – надати можливість та створити якнайкращі умови для розвитку юних буковинців, поєднати вашу енергію з процесом пізнання», – зазначив Георгій Галиць. Це, на його переконання, відкриє перед кожним школярем нові горизонти та можливості, відтак новостворена обласна літня інтелектуальна школа в майбутньому стане традиційною на Буковині, розвиватиметься й матиме щороку нових прихильників.

 

Начальник департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Михайло Бауер на відкритті школи зауважив, що фінальний акорд літа – перша обласна інтелектуальна школа – діятиме протягом двох тижнів, і в ній працюватиме і навчатиметься 750 дітей Буковини та 20 професорів університетів.

За повідомленням прес-служби ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини