Георгій Галиць жадає об’єктивності з ТВА

09.08.2013

На своїй сторінці у «Фейсбук» перший заступник голови ОДА Георгій Галиць повідомляє:

Щойно зареєстрував у Чернівецькій обласній раді проект рішення ради стосовно ситуації довкола каналу ТВА. Пропоную депутатам найближчим часом у відкритому, гласному режимі заслухати всіх дійових осіб, причетних до цієї проблеми, щоби представницький орган влади і мешканці краю змогли скласти об’єктивне враження про проблему, в якій значно більше політичних спекуляцій, ніж правди.

 

Голові Чернівецької

обласної ради

ГАЙНИЧЕРУ М.І.

На підставі статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та розділів 2, 6 Регламенту Чернівецької обласної ради VІ скликання прошу зареєструвати для подальшого внесення до порядку денного 17 сесії Чернівецької обласної ради VІ скликання питання «Про інформацію щодо ситуації, яка склалася довкола припинення мовлення телевізійного каналу ТВА».

З метою об’єктивного, всебічного та повного інформування виборців про зазначену ситуацію пропоную запросити на розгляд цього питання та заслухати інформацію начальника управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернівецькій області Братка Е.П., начальника управління Міністерства внутрішніх справ України у Чернівецькій області Демидова О.М., директора Чернівецької філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Бєлова О.В., представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Чернівецькій області Шегду П.П., генерального директора Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії Годнюк Л.О., в.о. генерального директора телевізійного каналу ТВА Кеплер Т., народного депутата України Пишного А.Г. (за згодою), колишнього генерального директора телевізійного каналу ТВА Забродського В.І.

Прошу також запросити на розгляд цього питання сесією обласної ради народних депутатів України – членів Комітету Верховної Ради України з питань свободи, які публічно висловлювалися з цього приводу, та представників центральних і регіональних засобів масової інформації.

Проект рішення додається.

Депутат Чернівецької обласної ради Г.К.Галиць

Іншими словами” Шоу маст гоу он”.  Буковинська політика набуває рис якісної драми. Аби з гарним фіналом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи