“Александров-ралі” — незабаром на Буковині!

06.08.2013

ar_116-18 серпня у Чернівецькій області відбудеться одна з найвидовищніших та найвідоміших гонок України – «Александров Ралі». Організатором цього свята автоспорту виступили Комітет ралі Автомобільної федерації України (FAU), Чернівецька обласна державна адміністрація, Чернівецька міська рада, авто-спортивний клуб «Атлант».

Цього року етап, присвячений пам’яті видатного спортсмена та інженера Андрія Александрова, відбудеться у статусі IV етапу Чемпіонату України з ралі, XII етапу Кубка Європи з ралі з коефіцієнтом “5″, а також як VI етап Чемпіонату Росії з ралі. Такий високий ступінь міжнародного інтересу до «Александров Ралі» не випадковий. Унікальна особливість цієї гонки полягає в складній і швидкісній трасі, що проходить передгір’ями Карпат та їхніми мальовничими перевалами. Дороги, які вимагають від екіпажів максимальної самовіддачі, високої майстерності та самоконтролю, цього року стануть ще цікавішими.

В п’ятницю увечері екіпажі та вболівальники зможуть взяти участь в урочистій церемонії старту ралі. Субота мине в напруженому графіку – цей день складатиметься з трьох спецділянок – «Шурдин», «Плоска» і «Буковина». А в неділю, заключний день гонки, програму ралі складе нова частина його розкладу (спецділянки «Аква Плюс», «Орлине Гніздо» і «Супер Крос»). Остання являє собою класичний глядацький варіант, що відбудеться на радість публіці безпосередньо в Чернівцях. Центр ралі – штаб, сервісний і закритий парк, медіа-центр – розташується на території туристичного центру «Аква-Плюс».

Для того, щоб перегони мали змогу подивитися усі охочі: 17 серпня (у суботу) о 9:30 та о 15:00 з автостанції вул. Садовій від’їжджатимуть автобуси до глядацької фан-зони. Ними ж вболівальники зможуть повернутися до Чернівців.

 за повіомленням прес-служби міської ради

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини