Чернівецькі діти взяли участь у Міжнародному таборі по обміну культур(фото)

31.07.2013

З 15 по 27 липня 2013 року делегація з 22 чернівецьких дітей взяла участь у Міжнародному таборі міст-побратимів, що проходив на березі Балтійського моря в курортному містечку Pobierowo (Побєрово, Польща).
Програма дійства включала різноманітні конкурси та концерти, на яких делегації з різних країн представляли власну культуру. Чернівчани презентували українські пісні та забави, а також дивували різноманіттям вишиванок.
«Кожен рік приїжджаю сюди як вперше, – ділиться враженнями начальник відділу у справах сім’ї та молоді Наталія Іллівна Коцур. – Обожнюю цей табір за його гостинність, а місцевих людей – за їх відкритість».
Активна участь у житті табору та успіхи в опануванні польської мови Валентини Борлодян та Анастасії Нагірняк не залишились без уваги польської сторони, тож чернівчанки стали студентками Вроцлавського університету (Польща).
Також представники делегації відвідали місто-побратим Чернівців Конін та Санктуарію Пресвятої Діви Марії в Ліхені.
А вже через тиждень Чернівці будуть зустрічати гостей з Польщі, яких гостинно запросив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Протягом 8-15 серпня поляки відпочиватимуть в таборі «Ойкос», а також для них буде проведена екскурсія по пам’ятних місцях нашого міста

Повідомлення прес-служби міської ради

dpfm0frs8su xamrbpzbp8g

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини