Урядовий портал повідомляє, що Арбузов опікується паспортами

17.07.2013

Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов під час засідання Уряду, що проходить під його головуванням, доручив керівництву МВС і Державної міграційної служби оперативно вирішити проблеми з видачею закордонних паспортів і своєчасним забезпеченням міграційної служби належною кількістю бланків. Також Сергій Арбузов дав завдання профільним відомствам усунути дефіцит залізничних квитків в Україні.

«На жаль, у розпал відпускного сезону багатьом нашим громадянам довелося зіткнутися з проблемою своєчасного отримання іноземних паспортів. Така ситуація неприпустима!»- заявив Перший віце-прем’єр-міністр.

При цьому Сергій Арбузов зазначив, що вже з вчорашнього дня кількість черг у підрозділах міграційної служби дещо скоротилася. «Таку динаміку необхідно підтримувати і протягом 2 тижнів забезпечити виготовлення та видачу закордонних паспортів у штатному режимі», – зазначив він, пообіцявши тримати це питання під особистим контролем.

Крім того, Перший віце-прем’єр-міністр звернув увагу на дефіцит залізничних квитків: «Люди скаржаться на відсутність залізничних квитків у розпал відпускного сезону».

У зв’язку з цим, він дав доручення Міністру інфраструктури оптимізувати роботу з перевезення громадян та доступності вільного продажу квитків за основними сезонним залізничним напрямками.

«Також доручаю Міністру посилити інформування громадян про сервіси з бронювання залізничних квитків через мережу Інтернет і забезпечити більш широке застосування таких послуг», – додав Перший віце-прем’єр-міністр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи