У Чернівцях пройшли змагання з драгрейсингу

01.07.2013

 

На мосту, що веде на Калинівський ринок, відбувалися змагання з драгрейсингу – змаганння на пришвидшення, – повідомляє ” Молодий буковинець”. Змагалися на іномарках майже 20 учасників, серед них і професійні спортсмени-гонщики, і автолюбителі.Перегони відбувалися на двох смугах дороги. Стартували від моста біля ЗОШ №16 до вулиці Московської Олімпіади. На цій частині дороги перекрили рух транспорту. З обох боків дороги – десятки глядачів активно обговорюють, хто краще газонув і як їдуть.402 метри, на яких гонщики “ганяли”, долали від 13 до 20 секунд. Максим на своєму автомобілі “Мітцубісі” приїхав на драгрейсинг вперше. На кваліфікаційних змаганнях йому вдалося подалати дистанцію з найкращим результатом – 13 секунд.
– Це хобі, зустріч з друзями, адреналів, – каже Максим. – Приїхав сюди вперше. Сподобалося, що все так організовано. Знаю, що у місті відбуваються ці перегони неофіційно, але у них участі не брав. Це небезпечно, та й машини шкода.

Нинішнього року це перший етап змагань з драгрейсингу. Ще один етап відбудеться на День незалежності, а фінал – на День міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини