Не сплять. Нерадивому студенту БДМА Мохамуду заборонили в’їзд на Україну. А тихий підсобник з Глибокої виявився російським наркодилером

21.06.2013

77 порушників міграційного законодавства виявлено в ході оперативно-профілактичної операції «Гроза», проведеної працівниками міграційної служби області спільно з крайовим УМВС та Чернівецьким прикордонним загоном.Загалом під час операції перевірено 2651 іноземця, які постійно мешкають в Україні та 86 громадян іноземних держав, котрі проживають на території області тимчасово. В результаті відпрацювання гуртожитків, готелів, приватних адрес, а також найбільшого в регіоні гуртового ринку «Калинівського».Серед виявлених рейдом  порушників 23-річний громадянин Ефіопії Мохамуд А., якого в травні поточного року за невиконання вимог навчального плану було відраховано з Буковинської державної медичної академії. Повертатися додому горе-студент не надто поспішав, однак тепер вимушений виїздити з України примусово, та ще й отримавши заборону в’їзду терміном на три роки.

Також виявлено 26-річного росіянина Василя М., який незаконно працював різноробом на одному з приватних підприємств Глибоцького району. З’ясувалося, що на батьківщині тихого підсобника розшукує пензенська міліція за виробництво, збут та пересилання наркотичних засобів. За даним фактом перевірку здійснює УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини