В Красноїльську на Буковині відбудеться традиційний районний фестиваль «Красноїльська полонина – 2013»

21.05.2013

2 червня 2013 року о 11.00 год. в селищі Красноїльськ (Сторожинецький район) відбудеться районний фестиваль «Красноїльська полонина – 2013».

В програмі свята – відкриття фестивалю, концертна програма за участю фіналістів шоу «Україна має талант» гурту «Наталя Фаліон і лісапетний батальйон» та фольклорних колективів області, виставка-продаж робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва, дегустація-продаж продукції вівчарства та страв національної кухні, виставка-продаж кулінарних виробів, святкова лотерея, дитячі атракціони, кінна верхова їзда та спортивні змагання, майстер-клас по виробництву вівчарської продукції, народні гуляння, конкурси, розваги.

Даний захід проводиться спільними зусиллями Сторожинецької районної державної адміністрації та районної ради за сприяння Чернівецької облдержадміністрації та обласної ради.

Головна мета фестивалю – сприяння розвитку галузі вівчарства на Буковині, вшанування праці вівчарів та збереження традицій і обрядів по виходу отар на гірські полонини.

До участі у фестивалі запрошені:

– керівники та представники обласної державної адміністрації, обласної ради, районних державних адміністрацій та районних рад Чернівецької області

– засоби масової інформації, громадськість району та області;

– гості з сусідніх областей та Румунії.

У програмі свята:

– Відкриття фестивалю «Красноїльська полонина – 2013»;

– Концертна програма за участю фіналістів шоу «Україна має талант» гурту «Наталя Фаліон і лісапетний батальйон» та фольклорних колективів району;

-Виставка-продаж робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва;

-Дегустація-продаж продукції вівчарства та страв національної кухні;

– Виставка-продаж кулінарних виробів;

– Святкова лотерея;

– Кінна верхова їзда та спортивні змагання;

– Майстер-клас по доїнню овець, приготуванню бринзи, вурди та кулеші;

– Дитячі атракціони;

– Народні гуляння, конкурси, розваги.

Схема проїзду до місця проведення свята: від автобусної зупинки м. Сторожинець рейсовим автобусом до ДОКу смт. Красноїльськ, далі спеціальними рейсовими автобусами до місця проведення фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини