Їхня мета не допомогти дітям, а використати дітей, – Ковалюк про черговий конфлікт активістів в міськраді

11.04.2019

Шепелько ВоронкаСьогоднішня сесія Чернівецької міської ради розпочалася із того, що «громадські активісти» Тетяна Шепелько та Юрій Воронка вкотре вирішили створити конфліктну ситуацію у сесійній залі. Останнім часом, як тільки до Ратуші приходять групи чернівчан зі своїми проблемами, то одразу вигулькують ці «активісти» і починають, нібито, захищати їхні інтереси. Цього разу вони разом з дітьми, що займаються екстремальними видами спорту, прийшли до сесійної зали вимагати облаштування у Чернівцях скейтпарку.

Дане питання обговорюється у місті вже декілька років. Колишня головна архітекторка міста Наталія Хілько, за словами самих скейтбордистів, постійно їх “відфутболювала”. Натомість, новою владою міста було прийнято рішення про облаштування скейтпарку на території парку «Жовтневий». І, в принципі, всіх все влаштовувало, поки не з’явилися пані Шепелько та пан Воронка, які почали вимагати облаштувати скейтпарк  на колишньому танцмайданчику у парку Шевченка, де раніше було заплановано створити Парк науки.

Секейбордисти зовсім не проти займатися улюбленим видом спортом у «Жовтневому». Та у, так званих, активістів, вочевидь, свій інтерес. І скейтпарк у «Жовтневому» їм не потрібен. Їм, судячи з усього, потрібен черговий конфлікт та збурення громади міста. І для цього вони готові прикриватися навіть дітьми. Адже пані Шепелько і за сумісництвом одна з адвокатів екс-мера Каспрука у справі щодо його поновлення на посаді визнала, що зустрічатися із скейтерами і проштовхувати ініціативу скейтпарку у парку Шевченка вона з колегою почала саме після того, коли з’явилася ідея Парку науки.

На це вказав і депутат міськради Богдан Ковалюк, який заявив, що активісти неприховано використовують дітей у своїх цілях.

«Коли містом керував Каспрук, ці активісти не бачили проблеми скейтпарків. Сьогодні вони не шукають можливість вирішити проблему розвитку спорту. Вони шукають можливість зробити конфлікт і можливість зробити собі якійсь, як вони вважають, імідж на цьому конфлікті. Їхня мета не допомогти дітям, їхня мета – використати дітей. Тому що в інакшому разі, вони б ще в 2016-17 роках приводили скейтбордистів і казали: дайте можливість збудувати скейтпарк», – зазначив Богдан Ковалюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини