Василь Продан розповів, хто зриває призначення начальника ЧТУ

21.12.2018

продан5Після відставки екс-мера Олексія Каспрука, його однопартійці по «Народному фронту» всіляко намагаються саботувати будь-яку роботу місті. Яскравий приклад – історія з призначенням  на посаду начальника ЧТУ депутата міськради від «Батьківщини» Юрія Буреги.

Згідно чинного законодавства, він мав пройти погодження у Міністерстві інфраструктури. І як повідомив на початку жовтня секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, таке погодження було отримане.  Однак, згодом нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак оприлюднив лист міністерства у якому йшлося, що через те, що Бурега, нібито, не має профільної освіти, його кандидатура не погоджена.

 Цікаво, що на момент оприлюднення листа про його існування у міській раді навіть не знали. Але у тому, що його першим опублікував саме Бурбак немає нічого дивного. Адже він, як і Каспрук нині живуть за принципом, чим гірше, тим краще і нормальний розвиток стратегічного комунального підприємства у їхні плани точно не входить. Тож, Бурбак скористався тим, що сам був міністром інфраструктури, а нині це відомство очолює його однопартієць по «Народному фронту» Володимир Омелян, і, фактично, зірвав призначення Буреги на посаду начальника ЧТУ.

Тому у нинішньої міської влади тепер не має жодних ілюзій з приводу того, що будь-яка інша достойна кандидатура отримає погодження в Міністерстві інфраструктури.

Про це в ефірі програми «Пряма відповідь» на ТРК «Чернівці» розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Коли призначення керівника ЧТУ залежить від Міністерства інфраструктури, то такого погодження ми не отримаємо.  Буквально недавно призначили керівника у Львівське тролейбусне управління, там людина була так само без профільної освіти, як Бурега, але його призначили. Тому я чітко розумію, що на всі ті кандидатури, які будуть нами пропонуватися Міністерство інфраструктури дасть негативну відповідь», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи