У Чернівцях батьки звинувачуть директора дитячого садочку №22 у здирництві (відео)

12.12.2018

садочок22Батьки вихованців дитячого садочку №22 у Чернівцях звинувачують директора в здирництві. Жінка запрошувала акторів з виступами до дитсадочку, однак суму за квитки вказувала зазвичай більшу, ніж насправді.

За словами Наталії Рачук, матері вихованки ДНЗ №22, в цей дитсадок ходила її старша дочка і нарікань на керівництво у батьків не було. Однак директор раптово почала збирати додаткові гроші за виступи, і ціна квитків була на кілька гривень більшою.

“Вартість квитка становить 20 гривень, а з нас збирали 25 гривень. Може, для когось п’ять гривень – це дрібниця, але в рамках садочку… Нас це обурило, ми просто хочемо з’ясувати, в чому справа, дійсно, за законом”, – розповіла голова батьківського комітету.

Відтак, батьки написали заяву до поліції, аби правоохоронці вияснили ситуацію.

“Завідуюча ніяк не намагається коментувати це, ніяк не хоче пояснювати нам це, тому ми змушені вдаватися до таких заходів”, – зазначила матір вихованця закладу, Анастасія Ковалевська.

За підрахунками батьків, за рік в дитячому саду збирали гроші на 14 виступів, і тільки за три з них є звіти, у результаті, директор обдурила їх на п’ять тисяч гривень.

У свою чергу, керівник дитсадка Ірина Лісовська пояснила, що, мовляв, ця вартість була як надання благодійної спонсорської допомоги на витрати, які необхідні для утримання установи. Однак, те, що п’ять гривень були благодійною допомогою, батьки вперше чують, адже їх ніхто не попереджав.

Детальніше про скандальну ситуацію у чернівецькому дитячому садочку №22, дивіться у сюжеті каналу “Україна”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини