На брифінг Каспрука потрапив лише «бурбаківський» телеканал «ТВА»

29.11.2018

каспрукДля всіх інших вигадали відмазку, що через технічні проблеми не змогли розіслати запрошення.

Знятий за бездіяльність колишній міській голова Олексій Каспрук остаточно вирішив піти по стопах своїх однопартійців по «Народному фронту» Максима Бурбака та Миколи Федорука і тепер спілкується виключно зі зручними журналістами, які не задають незручних питань.

Нагадаємо, що згадані нардепи вже давно не проводять прес-конференцій, уникають прямих ефірів на телебаченні, щоб не відповідати на запитання глядачів, і лишень у ресторанах роздають вказівки наближеним журналістам, що і як треба писати та показувати.

Вчора Олексій Павлович проводив брифінг про який абсолютна більшість чернівецьких мас-медіа дізналися постфактум.

«У нас виникли технічні нюанси і не всі ЗМІ по електронній пошті отримали запрошення», – спробував недолуго виправдатися Каспрук.

Таке враження, що окрім електронної пошти не має телефонів, соцмереж та інших засобів комунікації за допомогою яких можна було б зібрати журналістів. Більше того, за виключно чернівецьким збігом обставин технічні нюанси оминули лише «бурбаківський» телеканал «ТВА», який і вів пряму трансляцію виступу Каспрука.

Звісно, що Олексій Павлович хоче залишатися у публічній площині і періодично нагадувати чернівчанам про своє існування.

Та поки Каспрук змагається із Володимиром Дідухом за потішне звання народного бургомістра  до нього все одно залишаються питання чому він не ремонтував дороги, довів до колапсу комунальні підприємства, покривав корупцію серед чиновників

І коли Каспрук ще був на посаді, то був змушений на них відповідати. А тепер набагато легше відбрехатися якимись технічними нюансами і розповісти зручному телеканалу зручні для себе речі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини