Митники Салагора знову безперешкодно пропустили дві фури з контрабандними цигарками (фото)

21.11.2018

mare_v9hbtth16846З румунськими митниками домовитись як з людьми Салагора контрабандистам не вдалось…

Сьогодні вночі румунська прикордонна поліція у пункті пропуску «Сірет» затримала дві фури набиті контрабандними цигарками, які знову безперешкодно проїхали чернівецьку митницю у пункті пропуску «Порубне».

Звісно, що у румунських поліцейських виникло питання чому транзитні вантажівки з Польщі в Болгарію пішли через Україну, а з Львівської області до Чернівецької їхали майже три доби (заїхали 18-го листопада на Краківець, а виїхали ввечері 20-го через Порубне). А ось чому таких питань не виникло у чернівецьких митників, питання мабуть риторичне, враховуючи, що за дивним збігом обставин, фури з контрабандою знову пройшли у зміну Олександра Попадюка, родича начальника Чернівецької митниці Миколи Салагора.

За повідомленням румунських ЗМІ водії надали документи, що везуть гіпсокартон і мінеральну вату з Польщі в Болгарію. Прикордонники разом з митниками провели огляд двох транспортних засобів та виявили тисячі ящиків цигарок українського походження, захованих методом обкладинки, в пакетах будівельних матеріалів. Точну кількість контрабандних цигарок ще встановлюють.

v9hbtth16846_4

Нагадаємо, що у жовтні випадкова ДТП в Румунії викрила контрабандні схеми на чернівецькій митниці. Перевернулася фура на сербських номерах, в якій було 1500 ящиків контрабандних цигарок. Дана фура, прибула на пункт пропуску «Порубне» у супроводі поліції, а згодом безперешкодно подолала митницю. Згодом виявилось, що ця фура принаймні 6 разів подібним чином проходила чернівецьку митницю і усі рази у зміну родича керівника митниці Миколи Салагора Олександра Попадюка.

Тож поки українські правоохоронні органи роблять вигляд, що нічого не помічають та закривають очі на контрабанду, через митницю Салагора продовжують безперешкодно йти фури нашпиговані цигарками. І скоріш за все, все питання лише в тому, що керівник митниці є однопартійцем Бурбака та Авакова по “Народному фронту”.

v9hbtth16846_3

v9hbtth16846_2

v9hbtth16846_1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи