ДМБК може очолити депутат від «Свободи»

16.11.2018

собкоДепутат Чернівецької міської ради від фракції «Свобода» Микола Собко може очолити департамент містобудівного комплексу. Про це під час інтерв’ю газеті «Чернівці» розповів секретар міськради Василь Продан.

«У департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин – провальна ситуація. Сподіваюся, найближчим часом там буде призначений новий керівник.

Не виключено, що ним буде депутат-свободівець Микола Собко. Як на мене, це логічно. Вважаю, що принаймні на перші півроку після припинення повноважень міського голови депутати повинні брати на себе більше відповідальності. І якщо хтось з депутатів, котрий має досвід керівної роботи, готовий очолити якийсь із ключовий напрямів, то я це завжди підтримаю.

Найголовніше – це не люди з інших міст, яких призначають столичні зверхники, а чернівчани, які вболівають за рідне місто. До того ж депутат – людина, за яку голосували містяни, і вони матимуть можливість цю довіру виправдати. Але наголошу – це на перших півроку. Після цього пропонуватиму визначатися – чи залишаються вони депутатами, чи працюватимуть чиновниками», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини