ЗМІ Бурбака «відзначилися» черговим фейком. Стало відомо чому насправді не було світла на Проспекті

15.11.2018

проспектСудячи з усього, декому у Чернівцях не подобається, що в місті почали ремонтувати дороги, доводити до ладу довгобуди, які після себе залишив знятий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук, а тому шукають найменші приводи, аби очорнити дії нової влади.

Вчора, після того як у будинках на проспекті Незалежності зникло світло, підконтрольні «Народному фронту» та нардепу Максиму Бурбаку ЗМІ розповсюдили «сенсаційну» інформацію про те, що це, нібито, підрядник, який ремонтує дорогу, пошкодив кабель. Звісно, що завдання розібратися у тому, що сталося – у цих мас-медіа і не стояло. Головне було побільше вилити бруду.

Хоча, насправді, підрядник до тієї ситуації не мав жодного відношення, а тимчасове відключення світла було пов’язане із роботами, які проводило «Чернівціобленерго».

«По ситуації  з  повідомленнями в пресі, що підрядник під час робіт пошкодив кабель на проспекті Незалежності. Насправді, ця інформація не відповідає дійсності. Підрядник не перебивав там ніякий кабель. Це Обленерго проводило роботи з перепідключення своїх мереж і, відповідно, на якийсь час на Проспекті не було світла. Але це ніяк не пов’язано з роботами, які здійснювали підрядники на Проспекті», – повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини