Корупція у стінах ЧНУ. Доцент кафедри журналістики ставить гарні оцінки за підписку на його газету

16.10.2018

стоп-корупція-школа-777x437Студенти стверджують, що головний редактор газети «Ва-Банк» Дмитро Миронюк, який працює доцентом кафедри журналістики ЧНУ, ставить позитивні оцінки на екзаменах за підписку на його газету.

Декілька студентів кафедри журналістики вголос заявили про корупцію у стінах ЧНУ і у соцмережах оприлюднили інформацію про викладача-хабарника.

«Є така кафедра в ЧНУ – журналістики. Хороша кафедра. Кафедра з цікавими, ініціативними, чесними викладачами. Але як в історії з добрим і злим поліцейським, на кафедрі є коп, який не підпадає ні під критерій цікавості, ні ініціативності, ні, тим паче, чесності. У народі він знаний як “Барсєтка”.

Скажу відверто: за чотири роки навчання це єдиний викладач, на пакет з коньяком для якого я “скидалася”. На першому курсі. Тоді ж він “просто так” пропонував купити свою книгу за 140 гривень – паршивої якості і з купою помилок. Потім студенти ці книги здавали назад і він перепродавав їх наступним першокурсникам..

На третьому і четвертому курсі він уже пропонує підписку на свою газету. За 250 гривень. І перше питання, яке він задає на модулі чи екзамені – не по навчальному матеріалі, не по лекціях, не по книжці. «Газету мою передплатили?», – написала на своїй сторінці в мережі фейсбук студентка Ярина Боринець.

Згодом вони написали заяви на доцента кафедри журналістики ЧНУ Дмитра Миронюка. Деякі студенти побоялись приєднатись до них, чи їм просто було байдуже і їх влаштовує подібна система оцінювання. Всього ж про факти корупції з боку викладача повідомив у заявах 21 студент.

«21 людина сьогодні відкрито висловилась ПРОТИ корупції в університеті.

З моїх одногрупників цього не зробив ніхто. Але ми з Olena Dunyak та Yaryna Borynets щасливі, що другокурсники відгукнулися і не побоялися по правді розказати, чи залежала їхня оцінка від передплати газети “Ва-Банк”.

Написали заяву, аргументували, чого вимагаємо звільнення Миронюка Д. І. Ректор взяв це питання під свій контроль. Пообіцяв завтра викликати викладача і надалі звільнити його», – написала на своїй сторінці студентка ЧНУ Алла Подлєсна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи