Федорук відправив Каспрука на політичну пенсію

06.10.2018

43062513_2109760502673649_8818036753152606208_nСьогодні, під час урочистих заходів з нагоди Дня міста, колишній мер Чернівців та нардеп від «Народного фронту» Микола Федорук, якому люб’язно надали слово, вручив своєму однопартійцю та знятому за бездіяльність екс-меру Олексію Каспруку якусь не зовсім зрозумілу відзнаку уряду за внесок у незрозуміло що.

Олексій Павлович гордо вийшов із натовпу, отримав подяку і навіть сказав декілька слів.

Вочевидь, розрахунок цієї імпрези був на те, щоб нагадати чернівчанам, власне, про саме існування Каспрука. Адже містяни, які бачили до чого довів місто екс-мер, його відставку сприйняли досить спокійно. Ніякого народного гніву, як на то розрахували Олексій Павловичі його команда, не було. Усі про нього почали забувати. А своїми брифінгами та дописами у соцмережах він був цікавий хіба що наближеним до «Народного фронту» ЗМІ.

Тому, в принципі, не дивно, що Каспрук вирішив попіаритися на храмовому святі Чернівців, до якого не має жодного відношення.

Але, хотіли як краще, а вийшло, як завжди. Бо, зі сторони це виглядало як урочисті проводи на пенсію за часів «розвинутого» соціалізму, які так добре пам’ятає комуніст Федорук.

Тоді, людині, яка вже нікому непотрібна, теж вручали якусь почесну грамоту, цінний подарунок, бурхливо фальшиво аплодували, і того ж вечора забували про її існування.

Так вийшло і цього разу: Федорук щось вручив Каспруку, підбадьорив товариша і відправив на політичну пенсію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини