Каспрук збрехав, що Продан зірвав виплату зарплати у тролейбусному управлінні

11.09.2018

каспрук тролейбус

Виплата зарплати відбувається у звичному режимі.

Знятий за бездіяльність колишній міський голова Олексій Капрук набрався сил під час відпочинку у Греції і з вересня відкрив  новий політичний сезон запуску фейків.

Зокрема, на своїй сторінці у facebook він розмістив допис про те, що у Чернівецькому тролейбусному управлінні, нібито, зірвано виплату зарплати, а на самому підприємстві склалася напружена ситуація в колективі.

Натомість, у тролейбусному управлінні повністю спростували брехню Олексія Павловича.

Зокрема, як повідомив «Чернівці Таймс» виконувач обов’язків начальника ЧТУ Михайло Олексюк, виплата зарплати на підприємстві відбувається у нормальному режимі.

«Вже 70% працівників зарплату отримали. Виплату розпочали вчора, продовжимо сьогодні та завтра. Через збільшення кількості маршрутів на лініях ми перевищили усі заплановані нам показники. До прикладу, за перевезення пільговиків нам було заплановано 2,8 мільйони гривень, а тепер ця сума зросла до 4 мільйонів. Зараз надійдуть 1,2 мільйони і ми закриємо питання зарплати.

Ситуація в колективі нормальна. Тролейбуси виходять на лінії, водії та кондуктори працюють у звичному режимі», – зазначив Михайло Олексюк.

Тож, з огляду на слова керівника ЧТУ можна зробити висновок, що спроба Каспрука ввести чернівчан в оману та розхитати ситуацію на комунальному підприємстві виявилася невдалою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини