Чернівчанам, які вимагають повернення старої маршрутної сітки, у Ратуші штампують однакові відписки

16.07.2018

автобус маршрутка«Перетруджені» підлеглі Каспрука навіть не напружують себе підготувати різні відповіді на різні петиції, а просто штампують їх, як під копірку.

Зокрема, днями в Єдиній системі місцевих петицій з’явилися відповіді на звернення чернівчан не змінювати стару маршрутну сітку та не вкорочувати маршрут №9.

Якщо порівняти відповіді на ці дві петиції, то легко дійти висновку, що вони ідентичні майже на 90%.

Мовляв, погані перевізники у травні влаштували страйк. Тролейбуси працювали у посиленому режимі. Тому було прийнято рішення скасувати деякі маршрути, які накладалися на тролейбусні, а деяким змінити схему руху. В кінці запевнення, що Департамент ЖКГ готує проект рішення закупівлю для ЧТУ тролейбусів, семимильними кроками впроваджується електронний квиток і ще багато пафосу.

Але жоден з цих папірців від чиновників не містить відповіді на петиції по суті. Хоча, чому тут дивуватися. Перед цим таку саму відповідь ні про що з майже ідентичним текстом у Ратуші дали на петицію про збереження маршрутів №11 та 12.

І схоже, що така ж сумна доля відписок чиновників очікує на ще одне звернення про відновлення маршрутів №11, 12.

І це при тому, що кожну з цих петицій підписали більше 250 чернівчан, які мають право висловлювати незгоду з, так званим, транспортним експериментом Каспрука і отримувати на свої питання конкретні відповіді, а не відписки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини