Каспрук назвав ремонт фонтану на площі Філармонії ідіотською пропозицією

26.06.2018

фонтанПід час сьогоднішньої сесії депутат Богдан Ковалюк запропонував виділити з міського бюджету п’ять мільйонів гривень на реконструкцію фонтану на площі Філармонії.

Однак, мер Олексій Каспрук назвав цю пропозицію ідіотською і відмовився ставити її на голосування.

У цьому, в принципі, не має нічого дивного, адже у 2006 році цей об’єкт звело комунальне підприємство «Містобуд», яке тоді якраз Каспрук і очолював. Та замість вишуканого світломузичного фонтану європейського рівня чернівчани за два мільйони отримали якусь незрозумілу конструкцію, яка з перших днів почала ламатися. Світло і музика зникли практично одразу та й взагалі фонтан міг місяцями не працювати.

Жалюгідний вигляд фонтану його автор Каспрук неодноразово виправдовував тим, що немає нічого вічного і фонтан потребує реконструкції. І от коли депутати запропонували виділити на це кошти, мер чомусь різко змінив свою думку. І це при тому, що будівельний сезон нині у розпалі і фонтан можна було б зробити. Але, судячи з усього, Каспрук чудово знає можливості своїх підлеглих, які завалюють практично усі ремонтно-будівельні роботи у місті, тому й не вірить, що його можна відремонтувати до кінця року.

Зрештою, він таки поставив пропозицію Кровалюка на голосування. «За» проголосували лише 18 депутатів. Проти реконструкції фонтану у повному складі виступили «Народний фронт» та «Солідарність».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи