На Чернівецькій митниці проводять обшуки та затримання (відео)

19.06.2018

скрін_митницяБоротьба з корупцією і контрабандою, чи показове затримання?

Сьогодні вранці  на Чернівецькій митниці відбувалися обшуки. За підозрою в отриманні хабара співробітники Закарпатського управління СБУ затримали начальника зміни КПП «Порубне». Про це нашому виданню повідомив громадський активіст Микола Петіченко.

Щоправда, на думку активіста такі дії є відверто показовими, адже над начальником Чернівецької митниці Миколою Салагором нависла реальна загроза звільнення з посади і йому терміново треба було показати, що він, нібито, бореться з контрабандою. Тому знайшли митника, який не пов’язаний із Салагором і зробили його цапом-відбувайлом. Як вважає активіст досить дивним виглядає той факт, що вчора нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак, який підтримує Салагора, зявляє, що треба посилити боротьбу з контрабандою, а вже сьогодні знаходять дрібного чиновника і показово його затримують. Натомість, люди які, насправді, кришують контрабанду в області, залишаються на своїх високих посадах.

В прес-службі ДФС Чернівецької області прокоментували, що в них немає наразі інформації про обшуки і їм про це нічого не відомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини