У Ратуші закривали очі на те, що садочок у Ленківцях будується з порушенням вимог пожежної безпеки

13.06.2018

садочок_ЛенківціЗдати цей важливий для віддаленого мікрорайону об’єкт в експлуатацію Олексій Каспрук обіцяв ще у жовтні минулого року. Нині на дворі червень 2018 року, а садочок й досі не працює.

На останній сесії Чернівецької міської ради з’ясувалося, що дошкільний заклад був побудований з порушень вимог пожежної безпеки, тож фахівці МНС відмовлялися приймати його в експлуатацію. Натомість Каспрук стверджував, що проект пройшов усі експертизи і ніяких порушень не має.

Щоправда, вчора меру довелося визнати, що з пожежною безпекою у садочку не все гаразд і в проект необхідно вносити зміни.

«Знайдено технічне рішення для системи пожежогасіння в садочку Ленківців. Треба буде вносити деякі зміни в проект, дофінансовувати і сподіваюсь найближчим часом, через декілька місяців, ми садочок закінчимо», – повідомив Каспрук на своєму брифінгу.

Цікаво тільки, чому два роки, поки садочок будувався, ні Каспрук, ні його підлеглі не звертали уваги, що він зводиться з порушенням технічних умов. А за цю бездіяльність тепер доведеться заплатити коштами міського бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини