У Чернівцях скасували маршрутки №2, 11, 12 та 40

13.06.2018

маршрутка12Окрім цього, маршрутка №9  з Гравітону відтепер курсуватиме лише до готелю «Турист». Також внесено зміни до схем руху інших автобусів.

З метою підвищення якості транспортного обслуговування чернівчан, розвитку екологічного електротранспорту, збільшення кількості транспортних засобів на автобусних маршрутах, де немає тролейбусного сполучення, перевізники попереджені про те, що тимчасово не будуть укладатися угоди на обслуговування автобусних маршрутів №2, №11, №12 та №40 та вносяться зміни у схеми ще 8-ми автобусних маршрутів, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Схема автобусного маршруту №9 буде закорочена до розворотнього кільця на проспекті Незалежності в районі готелю «Турист». Автобусний маршрут №1-А буде спрямовано по вулицях Головній, Комарова, Героїв Майдану, Південно-Кільцевій та по вулиці Головній до розворотнього кільця в районі с. Коровія.

Схеми автобусних маршрутів Садгірського напрямку №15, №16 та №21, де діють пільги на перевезення, буде закорочено до зупинки «Шкільна» на вул. Головній. Автобусні маршрути №13,17,18,23,36 та 37 курсуватимуть без змін.

Автобусні маршрути №26, №26А та №38 з 16 червня ц. р. курсуватимуть за оновленою схемою. Зокрема, маршрут №26 курсуватиме від заводу «Гравітон» до вул. В. Комарова через вул. Руську, В. Винниченка, Миру, В.Чкалова, Головну, В.Комарова, а з вул. Комарова до заводу «Гравітон» через вул. В.Комарова, Головну, В.Чкалова, Миру, Миргородську, У. Кармелюка, В. Винниченка, Комунальників, Руську. Маршрут №26А від заводу «Гравітон» до вул. Комарова курсуватиме через вул. Комунальників, В.Винниченка, Миру, В.Чкалова, Головну, В. Комарова, а від вул. Комарова до заводу «Гравітон» через вул. В. Комарова, Головну, В.Чкалова, Миру, Миргородську, У.Кармелюка, В.Винниченка, Руську. Автобусний маршрут

№38 курсуватиме від аеропорту до гіпермаркету «Епіцентр» через вул. Лесина, Миколаївську, Миру, Авангардну, Миргородську, Кармелюка, В. Винниченка, Яську, проспект Незалежності, Головну, Ю. Гагаріна та Хотинську.

Одночасно буде внесено зміни в графіку руху тролейбусів, передбачено збільшити кількість автобусів на маршрутах №10, 10А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини