Чернівчани обурені появою кіоску з морозивом на Театральній площі

11.06.2018

ратуша_кіоскХоча чиновники стверджують, що кіоск встановлений законно.

Минулого тижня у історичному центрі Чернівців на Театральній площі з’явився новий кіоск для торгівлі морозивом.

Здавалося б нічого дивного, та як виявилось, у оголошенні на сайті Чернівецької міської ради щодо проведення конкурсів на розміщення пересувних тимчасових споруд з торгівлі морозивом у переліку адрес Театральна площа не зазначається.

У свою чергу, чиновники Ратуші запевнили, всі дозвільні документи у власника пересувної споруди є, просто конкурс на встановення даного кіоску був проведений додатково 18 травня і оголошення ще не з’явилось на сайті. Мало того, начальник інспекції з благоутрою Сергій Обшанський розповів, що кіоск принесе місту прибуток. Так, за 144 дні він принесе місту “аж” 6 500 гривень.

“Міська рада дала дозвіл на встановлення коску з морозивом тому, що власник надав кращу і вищу ціну за місце”, – пояснив Обшанський

Натомість, чернівчани обурені встановленням конструкції у центрі міста. Адже кіоск з морозивом, відверто псує весь вигляд Театральної площі.

“Чернівчани, як вам новий МАФ на Театральній площі? Колись сам звертався в Департамент за дозволом на розміщення велокав’ярні на Театральній площі. Отримав категоричну відмову. “Ніяких МАФів на Театральній площі”. Часи змінились?”, – обурюється чернівчанин Pavlo Kolyadinsky‎.

скрін_обшанський

11

12

скрін22

13

14

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини