У Чернівцях військовослужбовець, погрожуючи пістолетом, пограбував дівчину

05.06.2018

02_Rozbiy_ZSU_040618Повідомлення про розбійний напад біля зупинки громадського транспорту по вулиці Головній обласного центру надійшло на спецлінію «102» близько 18 години 1 червня. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група та працівники сектору кримінальної поліції Чернівецького відділу поліції.

Поліціянти з’ясували, що до 20-річної чернівчанки посеред вулиці ззаду підійшов невідомий чоловік і приклав до спини предмет, схожий на пістолет. Погрожуючи застосуванням зброї, нападник витягнув із сумочки своєї жертви 400 гривень. Далі зловмисник попрямував до центрального автовокзалу й на автомобілі таксі поїхав у невідомому напрямку.

Оперативники провели низку слідчо-розшукових заходів і вияснили, що невідомий нападник поїхав до військової частини в районі Садгори.

Невдовзі правоохоронці встановили і особу порушника – 21-річного уродженця Глибоцького району, котрий за контрактом проходить військову службу в Збройних силах України. Парубок зізнався поліціянтам у скоєному та добровільно видав пістолет і відібрані у потерпілої гроші.

Працівники поліції затримали зловмисника. За фактом нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

01_Rozbiy_ZSU_040618

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини