Каспрук за гроші закликав людей прийти до Ратуші його рятувати

31.05.2018

33995429_1691532580922783_6694174630711656448_nНе зважаючи на те, що секретар міськради Василь Продан, вчора під час брифінгу, повідомив, що сьогодні розглядати питання дострокового припинення повноважень Каспрука не будуть, і про це було відомо щонайменше тиждень тому, міський голова кожен день закликав чернівчан прийти щоб врятувати його.

Вчора Олексій Каспрук на своїй сторінці розмістив пост, в якому вкотре звинуватив депутатів у своїй же безгосподарності і не спроможності навести лад в місті, просив людей прийти на 9:30 під міську раду і слізно благав зробити перепост. А щоб його почули він навіть гроші заплатив за рекламу цього посту у фейсбуці. Звісно, коли рятуєш зарплату у майже півмільйона гривень заплатити пару десятків доларів за рекламу посту в соцмережі то дрібниці.

Натомість секретар міськради Василь Продан напередодні закликав противників мера не приходити в цей день, щоб не створювати конфлікт.

Олексій Каспрук також розуміє, що якби прийшли люди, які проти того щоб він далі розвалював місто, конфлікту між людьми було б не уникнути. Але схоже, рятуючи своє крісло, доля чернівчан його цікавить мало і він свідомо вирішив зіштовхнути людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи