Каспрук вмовляв виконком проголосувати за підвищення тарифу у маршрутках до 5 гривень, – Василь Продан

28.05.2018

продан3Більше ніж півроку мер Олексій Каспрук у своїх публічних виступах наголошував, що тариф на проїзд у міських маршрутках має бути економічно обґрунтованим.

Більше того, саме Каспрук доручив підготувати проект рішення про збільшення вартості проїзду до 5 гривень. І коли це питання розглядалося на засіданні виконкому, Каспрук цілий день вмовляв присутніх проголосувати за підвищення тарифу і сам за це голосував. Щоправда, тоді для прийняття рішення не вистачило одного голосу.

Однак, раптом, намагаючись здобути сумнівні політичні дивіденди, Каспрук змінив свою позицію та спровокував конфлікт з перевізниками, заручниками якого стали усі чернівчани.

Про це в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецькій промінь» розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Мені, здається, що міському голові це вигідно. Йому це на руку.

Тариф 5 гривень розглядався на виконавчому комітеті 17 квітня. Тоді за прийняття цього рішення проголосували 9 членів виконкому. В тому числі, і Олексій Каспрук.

Мало того, саме він був ініціатором цього проекту рішення. 27 березня міський голова доручає тодішньому директору Департаменту ЖКГ Кушнірику підготувати проект рішення про збільшення тарифу до 5 гривень. 17 квітня ми це розглядаємо. Міський голова цілий день вмовляє виконавчий комітет проголосувати за 5 гривень. Тоді не вистачило одного голосу. І тут якось раптово міський голова міняє свою позицію і йде на відкритий конфлікт з перевізниками. І виявляється, що він найбільший захисник тарифу 4 гривні. Хоча всі попередні півроку говорив зовсім інше», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи