Суд і досі не завершив розгляд справи чиновника управління освіти, якого затримали на хабарі в 230 тисяч гривень

11.05.2018

хабар колешняЩе в березні минулого року поліція затримала чиновника управління освіти міськради Сергія Колешню під час отримання другої частини хабара. Першу частину мічених грошей, які він взяв напередодні, згодом знайшли і вилучили в нього вдома. Загальна сума хабара становила 230 тисяч гривень, за повідомлення правоохоронців це було 10% «відкату» від суми тендера  на здійснення ремонтних робіт на одному з об’єктів, які відносяться до міського управління освіти.

Наразі судова справа триває й досі, а сам Колешня відсторонений від виконання посадових обов’язків. Про це в програмі «Суть речей» на «Радіо 10» повідомив начальник управління освіти Сергій Мартинюк.

«По Колешні на даний момент тривають судові справи, він відсторонений від виконання своїх обов’язків, останнє відсторонення було до другого липня».

Водночас, не зважаючи на такі беззаперечні докази, як затримання на гарячому, вилучення першої частини хабара вдома, Сергій Мартинюк відмовляється говорити, що його підлеглий «погорів» на хабарі.

«Так як там написано не можна говорити, оскільки не закінчені судові засідання», – відповів Сергій Мартинюк на питання в формулюванні якого були слова про те, що Колешня «погорів» на хабарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи