У Ратуші хочуть “викинути” півмільйона гривень на новий сайт міськради

25.04.2018

Чернівецька-міска-рада-РатушаСаме стільки бюджетних коштів чиновники планують витратити на забаганку протеже Каспрука, нової начальниці комп’ютерного відділу Тетяни Лебухорської.

Чернівецька міська рада матиме новий веб-портал. Документи на його розробку подадуть уже на найближчий тендерний комітет. Тож, за попередніми прогнозами, сайт з’явиться уже восени.

Про це заявила начальник відділу комп’ютерно-технічного забезпечення Чернівецької міської ради Тетяна Лебухорська, – пише promin.cv.ua.

“Багато нарікань, що сайт незручний, інформацію важко шукати, тож оголосимо тендер на розробку нового”, – зазначила Тетяна Лебухорська.

За її словами, новий веб-портал – дороге задоволення. На його створення та просування передбачено півмільйона гривень. Однак у скільки обійдеться мерії новий сайт можна буде сказати лише після проведення тендеру.

Нагадаємо, у березні цього року відбувся “фейковий” конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу комп’ютерно-технічного забезпечення, в якому вже прогнозовано виграла близька соратниця міського голови Тетяна Лебухорська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини