Пожежа на «Калинці» – це наслідок корупційних схем нардепа від «Народного фронту» Миколи Федорука

20.03.2018

федорукНа сьогоднішній позачерговій сесії Чернівецької міської ради депутати досить жваво обговорювали наслідки масштабної пожежі на «Калинівському ринку» і те, як влада має допомогти постраждалим.

Водночас, депутат від «Народного фронту» Андрій Романчишин, який без поважних причин пропустив дві останні сесії, вирішив попіаритися на людському горі і закликав створити комісію, яка б розібралися із тим, що зараз відбувається на ринку.

Та, присутні у залі нагадали депутату, що проблеми на ринку почалися тоді, коли мером Чернівців був його однопартієць по «Народному фронту» Микола Федорук, а гендиректором «Калинки» був ставленик Миколи Трохимовича Іван Ринжук.

Саме ці люди запровадили корупційну схему, коли за хабарі контейнери на ринку встановлювалися хаотично, навіть у проходах призначених для проїзду пожежних машин. Тож, вчорашні події на ринку є наслідком злочинної діяльності колишнього мера Чернівців та його поплічників за яку вони мають понести відповідальність.

«Я завжди говорив, що вашого однопартійця Федорука разом з Ринжуком треба посадити в тюрму за те, що вони зробили з «Калинівським ринком». Ринжука посадили, Федорука – ні. Слава Богу, Федорука, який наробив це все, зняли з посади мера. А ви його прихистили. За те що він вашій партії віддав землю під ринок «Добробут», ви його відправили у Верховну Раду», – зазначив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, звертаючись до Андрія Романчишина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини