Начальник Інспекції з благоустрою Обшанський не забезпечив прибирання снігу біля власного приміщення (відео)

05.03.2018

сніг_інспекція1Працівники Міської інспекції з благоустрою, яку очолює Сергій Обшанський, не в змозі забезпечити прибирання снігу біля адмінбудівлі в якій вона розташована. І це при тому, що саме ця організація покликана штрафувати установи, підприємства, ОСББ, які не прибирають сніг.

Відео кучугур снігу на сходах перед входом до будівлі колишньої Першотравневої районної ради на вулиці Руській, де нині розташована інспекція, сьогодні на своїй сторінці у facebook оприлюднив депутат Чернівецької міської ради від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей.

Окрім, власне, відомства Обшанського, у цьому приміщенні знаходяться управління соцзахисту, міській відділ поліції.

Однак, дістатися до цих установ пересічним чернівчанам досить таки проблематично, адже сходи перед центральним входом завалені снігом, а вузенький прохід слизький, і, піднімаючись ним, є великий ризик впасти та опинитися в травмпункті Лікарні швидкої допомоги, що розташований навпроти інспекції.

Самого Сергія Обшанського на робочому місці не було, тож Володимир Бешлей запропонував одному з інспекторів скласти адмінпротокол щодо не прибирання снігу.

Як повідомив Володимир Бешлей у коментарі нашому виданню, підлеглий Обшанського відмовився складати протокол, мотивуючи це тим, що сходи, які ведуть до їхнього приміщення слизькі, і якщо їх розчистити від снігу, то люди будуть падати. Другою відмовкою стало те, що штрафувати за погане прибирання снігу треба не саму інспекцію з благоустрою, а балансоутримувача приміщення, яким є Чернівецька міська рада.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи