Тролейбуси з Європи – це ідеальне рішення для нашого міста, – Володимир Середюк

02.03.2018

тролейбусПро вживані тролейбуси з Європи та їх переваги в сюжеті «Чернівці 24» розповів заступник міського голови Володимир Середюк.

«Останні куплені тролейбуси є досить вдалими. Я думаю багато хто вже бачив і оцінив біло-зелені тролейбуси «Škoda 21Tr» з двигуном внутрішнього згорання. Як на мене, це одні з найкращих тролейбусів, які нам вдалось придбати за увесь цей час. Функціонально тролейбуси на дуже високому рівні. А враховуючи їх ціну – це ідеальне рішення для нашого міста.

Станом на 1 січня 2018 року у нас вже було близько 20 тролейбусів.  На сьогоднішній день особливих проблем з ними немає. Тобто те що були побоювання, що вони старі, що вони не зможуть рухатись, що вони розсипляться не підтвердилось. Вони є всі на лінії, у досить гарному стані і в нашій ситуації, при нашій потребі в кількості транспорту, переконаний, що це єдиний правильний напрямок», – зазначив Володимир Середюк.

СередюкЗаступник міського голови також розповів, що невдовзі тролейбусний парк Чернівців поповнить ще 8 тролейбусів.

«На сьогоднішній день у нас проведені торги по ще 6 тролейбусам і сподіваюсь, що в найближчий час ми їх одержимо. Крім того у квітні має бути поставлено ще дві одиниці транспорту», – розповів Володимир Середюк.

Також він нагадав, що у 2018 році задекларовано придбання 50-ти тролейбусів для міста і Чернівці успішно йдуть до виконання цього показника.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи