Чиновники Ратуші свідомо зривають ремонт міських доріг

20.02.2018

михайлішинЗокрема, працівники Департаменту житлово-комунального господарства до цього часу не підготували тендерну документацію по дорогах, які б мали ремонтуватися цього року. Про це ефірі програми «Чия правда» на телеканалі «Чернівецькій промінь» депутат Чернівецької міської ради від фракції «Рідне місто» Віталій Михайлішин.

За його словами, може повторитися ситуація 2017 року, коли більш ніж 2/3 коштів, виділених на ремонт доріг, не були освоєні через бездіяльність чиновників Ратуші.

«Дороги – це сама болюча тема. Якщо ми беремо 2017 рік, то було виділено 50 мільйонів гривень для того, щоб зробити дороги. З них Департаментом ЖКГ було використано тільки 11 мільйонів. Тобто, ми бачимо як люди організовують роботу.

На сьогоднішній день проблема в тому, що не має жодної тендерної документації по ремонту доріг на 2018 рік. А ви знаєте, що на її підготовку йде більше двох місяців. Тендерну документацію мали зробити ще у 2017 році, для того, щоб на початку цього року оголосити тендер і у травні починати роботи ці дороги.

Але, на жаль, і міській голова, люди, і, які працюють в міській раді, ще навіть не готують тендерну документацію», – зазначив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини