У Бурбака та Каспрука позиція, що тільки вони хороші, а всі решта вороги, – Василь Продан

27.01.2018

продан1Про співпрацю з Олексієм Каспруком, його несамостійність у прийняті рішень та що саме заважає плідній роботі міськради, розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан в ефірі телеканалу «Чернівецький промінь».

Чернівецькій міський голова, як і раніше, відмовляється співпрацювати з депутатами, навіть ціною комфорту чернівчан.

«І за нього голосували чернівчани, і за «Рідне місто» голосували чернівчани. Тобто потрібно знаходити якісь точки дотику. І гасло, яке вже більше ста років висить на ратуші, – «Спільними зусиллями», потрібно втілювати в життя. Тільки коли ми щось робимо спільними зусиллями, може бути результат. А коли казати, що ті будуть в ізоляції, з тими я не буду співпрацювати, буде такий результат, як ми маємо сьогодні в нашому місті, коли за рівнем комфортності проживання ми вже ледь не найгірші в Україні, хоча ще 6 років тому були на першому місці», – зазначив Василь Продан.

Така позиція міського голови, на думку Василя Продана, пов’язана з тим, що він не є самостійним в прийнятті рішень.

«Чим погана партійність у місцевій владі? Якщо ти є партійна людина, ти маєш орієнтуватись на своїх партійних босів. Якщо ти є членом «Народного фронту» їздиш на зїзди «Народного фронту», то відповідно ти і маєш дотримуватись тих принципів, того напрямку і тих завдань, які ставить тобі партія. Як у міського голови, так і у Бурбака така позиція, що всі вороги, тільки ми хороші. Але ж так не буває.

Позиція пана Бурбака відображається на позиції Олексія Каспрука і саме це, на мою думку, найбільше заважає роботі міської ради», – підсумував секретар Чернівецької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи