У Чернівцях на ринку Бурбака підняли плату за паркування, чим ледь не спричинили масову бійку (відео)

12.12.2017

добробутУ неділю адміністрація приватного ринку «Добробут», який контролює нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак, через несподіване підняття тарифу на заїзд та паркування, спровокувала конфлікт з продавцями та відвідувачами ринку.

Як розповідають люди до цього часу заїзд на ринок коштував 15 гривень для легкових авто, 30 гривень для вантажних бусів, 100 гривень для фур. А тепер той, хто користується парковкою має сплатити додатково 5 гривень за кожну годину після завершення робочого дня ринку.

Найбільше ж людей обурило, що про ці зміни вони дізналися в останній момент, а працівники стоянки виявили неготовими рахувати додаткові години та правильно розраховувати людей. Виникла довжелезна черга у якій деякі водії простояли майже дві години та ще й були змушені заплатити за цей час. Звісно, що це спричинило численні сварки, які подекуди ледь не переросли у бійки. Чимало відвідувачів говорили, що через таке відношення більше ніколи не приїдуть на цей ринок.

Щоправда, адміністрація «Добробуту» жодних проблем у цій ситуації не бачить.

добробут«Запрацювала нова система оплати, а у нас часто все нове зустрічається вороже. При цьому люди, які їхали на машинах за 2-3 тисячі доларів заплатили без заперечень, а ті, у кого авто за 100 тисяч – не захотіли, бо за 5 гривень вдавляться» , – розповів molbuk.ua керівник ринку Михайло Прозоровський.

Нагадаємо, що земельну ділянку під стоянку ринок клану Яценюка-Бурбака незаконного отримав, коли мером Чернівців був член «Народного фронту» Микола Федорук. У 2013 році депутати міськради повернули цю землю громаді міста. Однак, у 2014, коли «Народний фронт» прийшов до влади, ухвалою суду рішення сесії було скасоване.


добробут_тарифи_стоянка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини