Василя Продана обрали секретарем Чернівецької міської ради

30.11.2017

продан васильПід час сьогоднішньої позачергової сесії Чернівецької міської ради шляхом таємного голосування депутати обрали секретарем ради голову фракції «Рідне місто» Василя Продана.

За його кандидатуру проголосували 26 депутатів, проти – 6. Ще 6 бюлетенів були визнані недійсними. 5 з присутніх на сесії депутатів не взяли участь у голосуванні.

Нагадаємо, що майже два роки рада цього скликання працювала без секретаря. Наприкінці грудня 2015 року Олексій Каспрук запропонував обрати на цю посаду Володимира Сєхова. Однак, депутати його кандидатуру не підтримали.

Після цього між депутатськими фракціями розпочалися тривалі перемовини у результаті яких депутатський корпус запропонував обрати на цю посаду голову фракції «Рідне місто» Василя Продана.

Зрозуміло, що ця кандидатура абсолютно не влаштовувала партію «Народний фронт» представники якої почали робити усе можливе аби зірвати вибори секретаря.

Наприкінці вересня вже зареєстрований проект рішення про обрання секретаря за вказівкою Каспрука був знятий із сайту міської ради.

Згодом на депутатів почали відверто тиснути, підконтрольна «Народному фронту» та Максиму Бурбаку поліція почала відкривати проти деяких міських обранців кримінальні провадження. Також з’явилася інформація, що окремим депутатам пропонували гроші за неучасть у голосуванні.

Та попри усі зусилля «Народного фронту», вибори секретаря все ж відбулися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини