У Чернівцях вчительки звинувачують директора ліцею у сексуальних домаганнях

23.11.2017

ліцей 4Директора чернівецького ліцею №4 Мирослава Починка звинуватили у сексуальних домаганнях. Про це під час сесії міської ради заявив Андрій Петров, чоловік вчительки цього ліцею. За його словами, директор приставав із непристойними пропозиціями до вчительок ліцею, зокрема і до його дружини.

«Якщо раптом співробітниці відмовляються надавати йому певні послуги, приходять розбиратися їхні чоловіки, таких вчительок за півроку «виживають», вони не витримують і звільняються», – заявив Андрій Петров.

Крім того, за словами чоловіка, він писав скарги в управління освіти щодо ситуації з дружиною, однак начальник Сергій Мартинюк їх проігнорував.

Мер Олексій Каспрук заявив – про ситуацію у ліцеї №4 йому відомо, випадок розглядали на засіданні виконавчого комітету міської ради.

«Чому ж ви не розповідаєте усієї правди? Розкажіть, що побили директора і зараз із цього приводу триває суд», – звернувся міський голова до Андрія Петрова.

За словами мера, суд розбереться, з якої причини побили Мирослава Починка та чи справді він домагався вчительок.

На що Андрій Петров відповів – суд розглядає лише справу про побиття, а із сексуальними домаганнями розбиратися не буде. Крім того, свідчення у суді дають підлеглі директора, тож правду з’ясувати годі.

«Дуже прикро, Олексій Павлович, що ви знаєте про цю проблему і замовчуєте її. Ви покриваєте своїх підлеглих», – заявив депутат Ростислав Білик.

У результаті народні обранці проголосували за пропозицію запросити до сесійної зали директора ліцею №4 та начальника управління освіти міської ради Сергія Мартинюка, аби вони пояснили ситуацію.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини