Депутатам пропонують по п’ять тисяч доларів за те, щоб вони провалили голосування за Василя Продана на посаду секретаря міськради

17.11.2017

Продан

Під час сьогоднішнього брифінгу голова фракції «Рідне місто» Василь Продан, який є кандидатом на посаду секретаря Чернівецької міської ради, повідомив, що депутатам пропонують гроші за провал голосування по секретарю, і розповів про схему за якої намагаються підкупити міських обранців.

«Все роблять, щоб зірвати вибори секретаря. Схема буде така: це таємне голосування і за людиною не прослідкуєш, тому пропонують гроші за не взяття бюлетеня. Чітка ознака: не взяв бюлетень, значить взяв гроші. На сьогоднішній день, ходять до депутатів, пропонують гроші аби не прийти на сесію, або не взяти бюлетень.  Суми стартують від пяти тисяч доларів. От ви на сесії спитайте у депутатів, чому не взяв бюлетень? І вам буде казати, що це громадянська позиція, чи це рішення фракції. Насправді це рішення представників «Народного фронту» з грошей яких це робиться», – зазначив Василь Продан.

Нагадаємо, що вибори секретаря міської ради планується провести на позачерговій сесії 23 листопада.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи