Під час затримання військовому-хабарнику раптово стало зле (фото)

16.11.2017

101Наразі комісар перебуває у лікарні з діагнозом гіпертонічний криз.

15 листопада приблизно о 16 годині в приміщенні міського комісаріату співробітники СБУ та Чернівецької військової прокуратури зафіксували факт отримання неправомірної вигоди працівником міського військкомату Терешонковим Андрієм Михайловичем. Про це повідомив під час брифінгу обласний військовий комісар Володимир Шведюк

Заступник міського комісара з призову отримав хабар у розмірі 2000 доларів США за сприяння щодо ухилення 2-х громадян України від призову на строкову військову службу. При затриманні чоловік опору не чинив, проте йому стало погано. Наразі він перебуває у реанімації з діагнозом гіпертонічний криз. Тривають слідчі дії. Військовий перебуває під охороною.

За словами Володимира Шведюка, щодо затриманого буде підписано подання про позбавлення його військового звання «Майор» та розжалування до рядового. Окрім того, чоловіка буде звільнено з лав Збройних Сил України. – повідомляє promin.cv.ua.

Як повідомляє прес-служба СБУ, співробітники спецслужби затримали зловмисника в його службовому кабінеті під час отримання всієї суми хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення інших можливих фактів вимагання хабарів.

103 100 102 104

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини