Поки місто потопало у смітті, Олексій Каспрук «тусувався» на партійному з’їзді «Народного фронту»

13.11.2017

aswpl9zwwcskrhefmr68Ні для кого в Чернівцях не таємниця, що Олексій Каспрук, підтримує «Народний фронт», та й у мери він йшов за їх підтримки, хоча це все і подавалося під соусом «самовисуванця». Але на той момент так було вигідніше. Згодом, нардеп від «Народного фронту» Микола Федорук, на одному із брифінгів, відповідаючи на питання про партійну приналежність Каспрука, відповів, що він завжди був «наш», а самовисування було виборчою технологією.

Незважаючи на це, міський голова Чернівців Олексій Каспрук, впродовж своєї каденції, неодноразово заперечував свою приналежність до «Народного фронту», але продовжував лобіювати їх партійні та бізнесові інтереси.

Таке дистанціювання від «Народного фронту» викликане тим, що й без того вже далеко не ідеальний рейтинг Каспрука, може тягнути донизу рівень довіри українців до цієї політичної сили. А він, як показують останні вибори до ОТГ, навіть нижчий за 1 відсоток, адже на виборах 4506 депутатів в ОТГ, «Народний фронт» набрав 0,62%.

23380247_1736823416329141_4393933343958524803_nТа виявилось, що слова Каспрука про його позапартійність і непричетність до «Народного фронту» виявились черговою брехнею, яку, до речі, наше видання неодноразово викривало.

У суботу, в той час коли Чернівці потопали у смітті через протест садгірчан, Олексій Каспрук, в компанії Миколи Федорука, в дружніх рядах «фронтовиків», аплодував спікерам всеукраїнського партійного з’їзду «Народного фронту».

Схоже, на минулих виборах Каспруку вдалось «розвести» чернівчан як кошенят з байкою про самовисування і неприналежність до «Народного фронту». Вдавалося довгий час приховувати свої партійні інтереси і вже будучи міським головою. Та чи буде тепер мер заперечувати свою роботу на партію Яценюка-Бурбака-Авакова?

каспрук федорук

cxl1wqz3tevhvoo9dno4

Роман Данильчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини