Радник Авакова покепкував з пенсіонерів та напав на чернівецького журналіста (відео)

17.10.2017

Радник Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова скандально відомий Ілля Кива на своїй сторінці в мережі фейсбук оприлюднив відео в якому покепкував з літніх людей, які у Києві йшли на акцію «Всеукраїнський збір за велику політичну реформу».
Під час того як люди піднімались по вулиці до місця проведення акції Кива знімав відео та коментував на його думку дотепними жартами: «Пока эти еврооптимисты дойдут, их возраст такой, что до Верховной рады дойдут не все», «девиз сегодняшней акции: каждому место на Байковом кладбище».

Після цього Ілля Кива під час конфлікту з чернівецьким журналістом Василем Забродським напав на нього та намагався вибити із рук телефон, на який він знімав відео.

«Відбулась “розмова” з Ківою. Мене переслідує його охоронець. Щось може статись. Далі буде!

Тепер по суті.

В мене вже розряжається телефон. Геть. Біжу до авто і звертаю увагу, що йду по тим самим сходам вниз, де піднімались побратими-мітингуючі. Дивлюсь на вікна і пробую вгадати звідки мудак Ківа знімав своє відео. І тут БІНГО! Він сам особисто йде з протилежного боку. Я включив відео( я так думав) і висловився як вмію, запитуючи про його ставлення до людей. Пояснив популярно, при цьому, чому вважаю його мудаком. А на запитання чи тверезий, і чому ображаю , я представився як журналіст, показав посвідчення і паспорт. Запропонував подати в суд, якщо образився. Далі дво-хвилинна перепалка – відповідь на мої запитання. При цьому в руці телефон і попередження, що йде трансляція в Фб.

А потім це, що я таки зняв. Його спроба забрати мій телефон. Телефон одразу вимкнувся, а за мною пішов його охоронець. Я зробив вигляд що його також знімаю( з вимкненим телефоном), і забіг в сервісний центр “Інтертелекому”. Заряджаю телефон виставляю відео і пишу.

Зайшов ще якийсь чоловік, трішки схожий на стукачка. Теж телефон заряджає. Я уточнив чи здійснюється відеозйомка і чи ми з мужиком в кадрі. Мужик вийшов.

Зараз піду далі. Побачим чим закінчиться.

P.S. Вийшов на вулицю. На світлофорі сів в таксі і поїхав до свого авто. Навіть якщо хто і чекав, то загубили мене. А взагалі , якщо є спільні друзі то передайте Ківі, що він таки МУДАК , бо не зрозумів з першого разу», – написав Василь Забродський у мережі Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи