Каспрук призначив директором «Чернівціводоканалу» Анатолія Чабана, який засвітився у корупційному скандалі в Рівному

08.09.2017

чабан

Сьогодні Олексій Каспрук представив нового керівника комунального підприємства. Ним став Анатолій Чабан, який останні 7 років працював головним інженером Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідноканалізаційного господарства «Рівнеоблводоканал», – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

У 2016 році Анатолій Чабан був замішаний у корупційному скандалі із придбанням обладнання «Рівнеоблводоканалом», адже очолював комітет з конкурсних торгів цього комунального підприємства. Під час тендеру на придбання засувок була обрана найдорожча пропозиція у сумі 819 тисяч гривень, попри те, що їх можна була придбати за 294 тисячі. У коментарях місцевим ЗМІ керівництво комунального підприємства виправдовувалося, що обрали найякісніше обладнання. Водночас, з’ясувалося, що фірма-переможець була створена незадовго  до тендеру.

На підставі наявних фактів рівненська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки. А заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов назвав цей тендер «зрадою тижня».

Коментарі
  • нам тут і своїх корупціонерів вистачає. Лиш згадати мамограф за 10 млн. А цей приїхав аж з Рівного, аби мутити з тендерами для Водоканалу

  • Це ти від Кобевка і Зарайського нахватався вміння “боротьби” з корупціонерами і ригами? Видно, що від них!

  • А де бачено, аби гол. інженер, який має знати як техніка працює був керівником підприємства? Директор має знати як керувати.
    А чому з Рівного, чому саме цього пана?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи