Поліція примусово приведе до суду губернатора Закарпаття Геннадія Москаля

30.08.2017

москаль

Окрім нього, примусово до суду доставлять дружину голови «Ощадбанку» Андрія Пишного Людмилу Пишну, оператора підконтрольного «Народному фронту» чернівецького телеканалу «ТВА» Івана Мітріка та декількох інших осіб, які є свідками обвинувачення по так званій «справі Забродського».

Відповідну ухвалу виніс Шевченківській районний суд м.Чернівці.

Також суддя Галина Слободян окремо звернулася до голови Верховної Ради України Андрія Парубія з проханням посприяти явці до суду, нібито, потерпілого по цій справі, нардепа від «Народного фронту» Анатолія Диріва.

Нагадаємо, що на розгляді Шевченківського райсуду перебуває обвинувальний акт стосовно відомого чернівецького журналіста та громадського активіста Василя Забродського у вчинені ним кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.346 Кримінального кодексу.

Справа пов’язана із рейдерським захопленням «Народним фронтом» телеканалу «ТВА», яким керував Забродський.

Попри те, що «фронтовики» та голова їхньої фракції у парламенті Максим Бурбак неодноразово заявляли, що для них ця справа абсолютно виграшна, досить дивно виглядає, що і свідки обвинувачення і сам потерпілий вже рік не приходять до судової зали. Саме тому суд був змушений організувати їхню примусову явку на судове засідання, яке має відбутися завтра о дев’ятій годині ранку.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив Василь Забродський і опублікував відповідні документи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи