Депутати спростовують фейк Каспрука. Чернівці закуплять нові тролейбуси

22.08.2017

тролейбусДепутати Чернівецької міської ради спростовують міф, який навязують мешканцям міста провладні місцеві ЗМІ, про те, що вони виступають проти закупівлі нових тролейбусів.

Так, минулого тижня депутатська робоча група, яка займається питанням оновлення тролейбусного парку міста, спільно з Чернівецьким тролейбусним управлінням погодили придбання шести нових низькопідлогових тролейбусів.

Інформація про оголошення відповідного тендеру вже розміщена на сайті prozorro.gov.ua.

Очікувана вартість закупівлі становить 33 мільйони гривень. Нові тролейбуси мають бути поставлені до Чернівців до 25 грудня. За додатковими умовами вони не повинні мати комплектуючих російського виробництва.

«Саме головне, що оголошується тендер на закупівлю нових тролейбусів. Ті побоювання, які були, що ми не будемо купувати нові тролейбуси не справдилися. Громаді постійно навязували думку, що депутати проти нових тролейбусів. Але нами було передбачене бюджетне фінансування, щоби придбати саме нові тролейбуси», – зазначив депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей в ефірі програми «Чия правда» на телеканалі «Чернівецькій промінь».

Таким чином міські обранці вкотре спростували фейки Каспрука та Бурбака, які активно тиражують підконтрольні «Народному фронту» мас-медіа, про те, що депутати Чернівецької міської ради не хочуть купувати для Чернівців нові тролейбуси.

Насправді ж, саме з ініціативи депутатів розпочалося поступове оновлення тролейбусного парку міста. Минулого року були придбані вживані якісні тролейбуси з Європи, які суттєво покращили ситуацію із пасажирськими перевезеннями. Ще 13 вживаних тролейбусів мають придбати у жовтні. А до кінця року тролейбусний парк поповнять вже шість нових машин.

Тож, поки Каспрук годував нас обіцянками про безкоштовні румунські тролейбуси та лобіював сумнівний валютний кредит на купівлю тролейбусів, саме депутати міськради взялися за реальне оновлення тролейбусного парку Чернівців.

Коментарі
  • коли Каспрук вже зрозуміє, що його псевдозалякування швидко можна розвіяти елементарними доказами. А то розводить істерику серед людей лише заради власної вигоди

  • от і тролейбуси без кредиту! А скільки розмов було, що Чернівцях треба той кредит від ЄБРР. Ще один план як довести до “ручки” Чернівці – провалився

  • нарешті тролейбусний парк буде оновлено. а то б так і сиділи б з умовою жирного – або кредит, або нічого

  • Нам бы побольше троллейбусов. А то все равно капля в море. Так чтобы восстановить троллейбусном депо на Проспекте.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи