Проїзд у чернівецьких маршрутках знову буде по 3 гривні, – рішення суду (документ)

18.08.2017

маршруткаСуд відмовив перевізникам в задоволенні їх позовних вимог, щодо визнання незаконним рішення міськради про скасування рішення виконкому, яким був піднятий тариф до 4 гривень. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написав депутат Чернівецької міськради від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей.

«Суд підтвердив законність рішення депутатів Чернівецької міської ради, яким було скасовано незаконне рішення виконкому щодо встановлення економічно необґрунтованого тарифу 4 гривні на проїзд в маршрутках», – написав депутат.

Окрім того суд скасував призупинення дії рішення сесії міськради, яке застосовувалось на час розгляду справи в суді. Тож вартість проїзду у маршрутках Чернівців має знову становити 3 гривні. Щоправда у перевізників є можливість у десятиденний термін подати апеляцію на рішення суду.

Нагадаємо 1 квітня виконком Чернівецької міської ради підняв вартість проїзду в маршрутках до 4 гривень. А 10 квітня депутати на сесії міськради скасували дане рішення виконкому оскільки тариф був піднятий без економічного обґрунтування та без вивчення реального пасажиропотоку.

Згодом перевізники звернулись до суду з вимогою скасувати дане рішення міської ради, і на час розгляду справи у суді, рішення сесії призупиняли, тож чернівчани змушені були платити 4 гривні.

20953715_2026623384029902_2400891827333487552_n

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи