Перед тим як ремонтувати вулицю Салтикова-Щедріна, на ній замінять водопровідні мережі

02.08.2017

салтикова_щедріна

Вулицю Салтикова-Щедріна у Чернівцях мали капітально відремонтувати до 2020 року. Однак, як повідомив на вчорашній сесії Чернівецької міської ради від фракції «Рідне місто» Анатолій Чесанов водопровідні мережі на цій вулиці перебувають в аварійному стані, тож спершу треба замінити їх, а вже потім облаштовувати дорожнє покриття.

«Нами з вами була прийнята програма будівництва, реконструкції та капітального ремонту обєктів ЖКГ у місті Чернівці на 2017-2020 роки «Комфортне місто». У другу чергу переліку обєктів було включено вулицю Салтикова-Щедріна, друга черга. Вивчивши питання, працівники «Водоканалу» попросили не проводити ремонтні роботи на даній вулиці у звязку з тим, що там є аварійні ділянки мереж водопостачання та водовідведення. І для того, щоб відремонтувати дорогу необхідно спершу замінити водопровідно-каналізаційні мережі», – зазначив депутат.

Анатолій Чесанов запропонував дати доручення департаменту ЖКГ разом з КП «Водоканал» підготувати зміни до програми «Комфортне місто» і запланувати роботи із замінини мереж по вулиці Салтикова-Щедріна від вулиці Буковинської до Герцена та винести ці зміни на чергову сесію.

Цю пропозицію підтримали 34 депутати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини