Бурбак і Каспрук збрехали чернівчанам про виділення 12 мільйонів на ремонт зливової мережі біля вокзалу

01.08.2017

вокзал повіньПісля того як сьомого червня, внаслідок сильної зливи, були затоплені Чернівецькій залізничний вокзал та частина вулиці Гагаріна, Олексій Каспрук та його однопартієць по «Народному фронту» Максим Бурбак наввипередки кинулися вирішувати цю проблему.

Каспрук написав листа Володимиру Гройсману в якому запевнив прем’єр-міністра, що проектно-кошторисна документація із ремонту зливової мережі у цьому районі готова і попросив виділити на ці роботи 12,3 мільйон гривень.

А згодом, на своїй сторінці у соцмережі Максим Бурбак похвалився, що виключно завдяки його особистому втручанню Кабмін таки виділив згадані кошти.

Підконтрольні «Народному фронту» ЗМІ почали дружньо вихваляти Олексія Павловича та Максима Юрійовича за їхній титанічний здобуток.

Переможне повідомлення про виділення омріяних 12,3 мільйони з’явилося і на офіційному сайті Чернівецькій міській раді.сайт_12

Щоправда, сьогодні з’ясувалося, що ніхто ніяких коштів Чернівцям не виділяв по причині того, що остаточного проекту реконструкції зливової мережі біля залізничного вокзалу не існує у природі, а Каспрук у своєму листі на адресу Гройсмана відверто збрехав. Проте чернівчанам, що їх черговий раз “розвели як кошенят”,  і Каспрук, і Бурбак повідомити забули.

Про це під час сесії Чернівецької міської ради розповів голова фракції «Рідне місто» Василь Продан.

«Ніякі 12 мільйонів не виділялись. Міський голова сказав, що є план реконструкції зливової мережі, Кабмін під це нібито виділяє кошти. А згодом виявляється, що ніяких планів реконструкції не існує, відповідно ніяких коштів не може бути виділено в принципі.

Але по суті міський голова всій громаді заявив, що 12 мільйонів гривень виділено, його однопартієць пан Бурбак сказав, що гроші виділені, і вони відзвітували наскільки багато вони зробили для міста. Як наслідок ми бачимо черговий пшик Каспрука і його партійного боса Бурбака. Так робиться по суті все в цьому місті», – зазначив Василь Продан.

Правоту слів депутата був змушений підтвердити і директор Департаменту ЖКГ Ярослав Кушнірик. За його словами, гроші на реконструкцію мережі виявляється так і не були виділені. 12 мільйонний проект, про який переможно згадував Каспрук, виявляється не міської ради, а залізничної станції «Чернівці». Більше того, виявилось, що він має багато недоліків та не пройшов експертизу. Тож, у Ратуші вирішили перенести питання реконструкції зливової мережі біля вокзалу на наступний рік доопрацювавши проект водовідведення. Щоправда чи вдасться вибити на нього вже виділені нібито кошти наступного року, наразі невідомо.

підтоплення

бурбак_12

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини