Начальника управління освіти міськради Мартинюка впіймали на корупції

18.07.2017

каспрук_мартинюкГоловному освітянину міста загрожує штраф та звільнення.

Працівниками Управління захисту економіки ДЗЕ НП України за погодженням з прокуратурою Чернівецької області складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення відносно начальника управління освіти Чернівецької міської ради.
Високопосадовець несвоєчасно та без поважних причин подав Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.
Відносно посадової особи складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Адміністративний протокол в установленному порядку скеровано до суду. За вчинене діяння посадовцю загрожує накладення штрафних санкцій в розмірі 1700 гривень та можливе звільнення з роботи, – повідомляє Управління захисту економіки в Чернівецькій області.

Нагадаємо депутати вимагали від міського голови Олексія Каспрука звільнити Сергія Мартинюка через корупцію в управлінні освіти, але мер проігнорував вимоги депутатів та громади.
Ще раніше посадовець управління освіти попався на хабарі у сумі 230 тисяч гривень.

Коментарі
  • давно пора звільнити цього хабарника, може й в освіті буде порядок. Мартинюк розікрав усе до нитки

  • Мартинюка не те що звільняти – його на нари треба відправити, слідом за його колегою Колешнею

  • Кого поставив Каспрук у чиновницьке крісло?? Це вкотре підтверджує, що за часів мерства Каспрука міськрада перетворилась у цирк “Хабарників”

  • це ж треба так тупо спалитись)) брав відкати тисячами і ніхто не дізнався, а тут – на тобі) Сірьожа – тобі з управління пряма дорога в тюрму!

  • Ви запитайте у підрядників котрі виконували роботи на об’єтах управління освіти через скільки часу і за скільки відкату вони отримували кошти за виконані роботи . Ще запитайте скільки днів подавалися в казначейство документи на оплату виконаних робіт .

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи